BARBECUE

Even op de rooster leggen…

Vis

  • Spiesje met 6 scampi’s & lookboter.
  • Zalm in papilotte met juliennegroentjes & dille.
  • Tongrolletjes met garnalen en venkel & dillesaus.

Vlees

  • Barbecueworst.
  • Rolletje chipolata of mergueze.
  • Gemarineerde kalkoenspies met paprika.
  • Kaslersteak.
  • Gegrilde kiprollade met zongedroogde tomaatjes.
  • Gegrilde kippenbout.
  • Gemarineerde varkensribbetjes met honing en tijm.
  • Côte à l ‘os met béarnaise.
  • Gemarineerd spek op een stokje.
  • Filet mignon met pepersaus.
  • Lamsheupje met rozemarijnsaus.

In de prijs zijn inbegrepen :

  • Aardappelsalade of aardappel met kruidenboter.
  • Groentenrijst.
  • Broodjes.
  • Koude sauzen.
  • Verse saladbar met 8 soorten groentjes.

Paëlla

Dit wordt ter plaatse voor u bereid vanaf 30 personen.

Rijkelijk gevulde paêlla bereid zoals het hoort met vis & vlees

Deze wordt geserveerd in buffetvorm waar men à volonté kan aanschuiven.