BARBECUE
Even op de rooster leggen…
Vis
- Spiesje met 6 scampi’s & lookboter.
- Zalm in papilotte met juliennegroentjes & dille.
- Tongrolletjes met garnalen en venkel & dillesaus.
Vlees
- Barbecueworst.
- Rolletje chipolata of mergueze.
- Gemarineerde kalkoenspies met paprika.
- Kaslersteak.
- Gegrilde kiprollade met zongedroogde tomaatjes.
- Gegrilde kippenbout.
- Gemarineerde varkensribbetjes met honing en tijm.
- Côte à l ‘os met béarnaise.
- Gemarineerd spek op een stokje.
- Filet mignon met pepersaus.
- Lamsheupje met rozemarijnsaus.
In de prijs zijn inbegrepen :
- Aardappelsalade of aardappel met kruidenboter.
- Groentenrijst.
- Broodjes.
- Koude sauzen.
- Verse saladbar met 8 soorten groentjes.
Paëlla
Dit wordt ter plaatse voor u bereid vanaf 30 personen.
Rijkelijk gevulde paêlla bereid zoals het hoort met vis & vlees
Deze wordt geserveerd in buffetvorm waar men à volonté kan aanschuiven.