DESSERTS
Als kers op de taart…
Nagerechten
- Een ijspronkstuk gepresenteerd aan tafel.
- Bruidstaart “Pièce-Montée” met slagroom.
- Fruittaart of biscuit met fruit & slagroom.
- Mozaïek van kleine nagerechten (crème brûlée – chocolademousse – roomijs – bavarois – poffertjes – vers fruit).
- Petit fours (macarons – chocolademousse – soes – mini eclair).
- Drieluik van chocolademousse & crème Anglaise.
- Warme appeltaart met ijs.
- Moelleux van zwarte chocolade.
- Crème brûlée.
Onze aanrader…
Dessertbuffet (vanaf 40 personen).
Wat is er mooier als afsluiter dan een uitgebreid nagerechtenbuffet “de kers op de taart” dit omvat : chocolademousse, crème brûlée, diverse soorten bavarois verse oliebollen, banketgebak, pannenkoekjes, Merengues, vers fruit, soezen…..
Het Zwarte Goud…
- Koffie naar believen.
- Koffie naar believen met koekjes.