DESSERTS

Als kers op de taart…

Nagerechten

  • Een ijspronkstuk gepresenteerd aan tafel.
  • Bruidstaart “Pièce-Montée” met slagroom.
  • Fruittaart of biscuit met fruit & slagroom.
  • Mozaïek van kleine nagerechten (crème brûlée – chocolademousse – roomijs – bavarois – poffertjes – vers fruit).
  • Petit fours  (macarons – chocolademousse – soes – mini eclair).
  • Drieluik van chocolademousse & crème Anglaise.
  • Warme appeltaart met ijs.
  • Moelleux van zwarte chocolade.
  • Crème brûlée.

Onze aanrader…

Dessertbuffet (vanaf 40 personen).

Wat is er mooier als afsluiter dan een uitgebreid nagerechtenbuffet “de kers op de taart” dit omvat : chocolademousse, crème brûlée, diverse soorten bavarois verse oliebollen, banketgebak, pannenkoekjes, Merengues, vers fruit, soezen…..

Het Zwarte Goud…

  • Koffie naar believen.
  • Koffie naar believen met koekjes.