HOOFDGERECHTEN

Le Moment Sûprème…

  • Gebraad op Ardense wijze met jagersaus, groenten uit volle grond &aardappeltaartje.
  • Gegrilde kalkoen met Parijse Champignons, warme moestuingroentjes & aardappelkroketjes.
  • Sûprème van parelhoen met roomsausje,appeltjes met veenbessen, Groentenboeket & denappeltjes.
  • Gebraiseerde “Breydelham” in buffet met Bourgondische groentjes & aardappelkroketjes.
  • Gegrild varkenskroontje met een Italiaans sausje boeketje van groentjes & aardappeltaartje.
  • Varkenshaasje Bordelaise, groentjes uit volle grond en denappeltjes.
  • Gebraad zoals bij “Prins Orloff” met groentengarnituur en kroketjes.
  • Gebraden lamsheupje met persillade, jus met rozemarijn, gratintaartje & warme marktgroentjes.
  • Saignant gebakken chateaubriand”Bordelaise”, warme  moestuingroentjes & krielaardappelen.