HOOFDGERECHTEN
Le Moment Sûprème…
- Gebraad op Ardense wijze met jagersaus, groenten uit volle grond &aardappeltaartje.
- Gegrilde kalkoen met Parijse Champignons, warme moestuingroentjes & aardappelkroketjes.
- Sûprème van parelhoen met roomsausje,appeltjes met veenbessen, Groentenboeket & denappeltjes.
- Gebraiseerde “Breydelham” in buffet met Bourgondische groentjes & aardappelkroketjes.
- Gegrild varkenskroontje met een Italiaans sausje boeketje van groentjes & aardappeltaartje.
- Varkenshaasje Bordelaise, groentjes uit volle grond en denappeltjes.
- Gebraad zoals bij “Prins Orloff” met groentengarnituur en kroketjes.
- Gebraden lamsheupje met persillade, jus met rozemarijn, gratintaartje & warme marktgroentjes.
- Saignant gebakken chateaubriand”Bordelaise”, warme moestuingroentjes & krielaardappelen.