KOUDE VOORGERECHTEN

Goed begonnen is…

  • Carpaccio van rund (met truffel & schilfers van Parmezaanse kaas).
  • Gemarineerde verse zalm met fijne tuinkruiden.
  • Symfonie van verse & gerookte zalm (met een frisse salade & omringd met dille en mierikswortel).
  • Palet van gerookte vissoorten op Noorse wijze.
  • Vitello tonnato op Italiaanse wijze.
  • Taartje van gebakken asperges op Vlaamse wijze (omringd met gerookte zalm).
  • Lauw gebakken kwarteltjes & gerookte eendenborst (met honingvinaigrette en krokant slaatje)
  • Gekke salade met gebakken scampi (6st)
  • Drieluik van voorgerechtjes (zalmtartaar , filet mignon  & tartaar van tomaat op méditerraanse wijze).
  • Ganzenleverterrine met gekarameliseerde appeltjes.
  • Een half kreeftje op z’n mooist