MENU’S

Samengesteld voor U…

Menu 1

  • 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
  • Aspergeroomsoep.
  • Gegrilde kalkoen met Parijse champignons.
  • Warme moestuingroentjes, aardappelkroketten.
  • Bisquit met vers fruit.
  • Koffie naar believen met versnaperingen.
  • Huiswijn & tafelwater inclusief.

Menu 2

  • 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
  • Roomsoepje zoals bij Agnes Sorel.
  • Buffet met warme Breydelham op z’n Bourgondisch verscheidenheid van warme seizoensgroentjes.
  • Gratin dauphinoise.
  • Trio van chocolademousse.
  • Koffie naar believen met versnaperingen.
  • Huiswijn & tafelwater inclusief.

Menu 3

  • 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
  • Symfonie van verse & gerookte zalm omringd van wasabipareltjes.
  • Varkenshaasje Bordelaise, groentjes uit volle grond & denappeltjes.
  • Mozaïek van nagerechten.
  • Koffie naar believen met versnaperingen.
  • Huiswijn & tafelwater inclusief.

Menu 4

  • Glaasje aperitief met wachtbordje & nogmaals bijschenken.
  • Pannetje van Noordzeevis.
  • Sûprème van parelhoen met een roomsausje van paddestoelen,
  • een appeltje met veenbessen, groentenboeket & denappeltjes.
  • Moelleux van chocolade.
  • Koffie naar believen met versnaperingen.
  • Huiswijn & tafelwater inclusief.

Menu 5

  • 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
  • Torentje van asperges op z’n vlaams omringd van gemarineerde zalm.
  • Brabants witloofroomsoepje met spekreepjes.
  • Varkenshaasje Bordelaise,
  • groentenboeket & aardappeltaartje.
  • Drieluik van chocolademousse.
  • Koffie naar believen met versnaperingen.
  • Huiswijn & tafelwater inclusief.

Menu 6

  • Anderhalf uur durende receptie met 6 hapjes.
  • Tomatenroomsoep met balletjes.
  • Gebakken zeewolffilet met duxelle en julienneslierten.
  • Gevulde citroen met sorbet van honeycello.
  • Saignant gebakken chateaubriand Bordelaise,
  • warme moestuingroenten & krieltjes.
  • Ijspronkstuk.
  • Koffie naar believen.
  • Huiswijn & tafelwater inclusief.