MENU’S
Samengesteld voor U…
Menu 1
- 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
- Aspergeroomsoep.
- Gegrilde kalkoen met Parijse champignons.
- Warme moestuingroentjes, aardappelkroketten.
- Bisquit met vers fruit.
- Koffie naar believen met versnaperingen.
- Huiswijn & tafelwater inclusief.
Menu 2
- 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
- Roomsoepje zoals bij Agnes Sorel.
- Buffet met warme Breydelham op z’n Bourgondisch verscheidenheid van warme seizoensgroentjes.
- Gratin dauphinoise.
- Trio van chocolademousse.
- Koffie naar believen met versnaperingen.
- Huiswijn & tafelwater inclusief.
Menu 3
- 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
- Symfonie van verse & gerookte zalm omringd van wasabipareltjes.
- Varkenshaasje Bordelaise, groentjes uit volle grond & denappeltjes.
- Mozaïek van nagerechten.
- Koffie naar believen met versnaperingen.
- Huiswijn & tafelwater inclusief.
Menu 4
- Glaasje aperitief met wachtbordje & nogmaals bijschenken.
- Pannetje van Noordzeevis.
- Sûprème van parelhoen met een roomsausje van paddestoelen,
- een appeltje met veenbessen, groentenboeket & denappeltjes.
- Moelleux van chocolade.
- Koffie naar believen met versnaperingen.
- Huiswijn & tafelwater inclusief.
Menu 5
- 1 uur durende receptie met 4 hapjes.
- Torentje van asperges op z’n vlaams omringd van gemarineerde zalm.
- Brabants witloofroomsoepje met spekreepjes.
- Varkenshaasje Bordelaise,
- groentenboeket & aardappeltaartje.
- Drieluik van chocolademousse.
- Koffie naar believen met versnaperingen.
- Huiswijn & tafelwater inclusief.
Menu 6
- Anderhalf uur durende receptie met 6 hapjes.
- Tomatenroomsoep met balletjes.
- Gebakken zeewolffilet met duxelle en julienneslierten.
- Gevulde citroen met sorbet van honeycello.
- Saignant gebakken chateaubriand Bordelaise,
- warme moestuingroenten & krieltjes.
- Ijspronkstuk.
- Koffie naar believen.
- Huiswijn & tafelwater inclusief.